fredag 27 februari 2009

till grodans

Är alltid med i grodans tävlingar! Fast eftersom jag nästan aldrig gör kort brukar det bara bli en tävling i månaden. Men den här gången valde de att lägga in en altra-tävling istället för kort-tävlingen. Alltså en alter-tävling och en LO-tävling. Här är mina bidrag:



Asken är till pappersnäsdukar, som förbrukas f o r t!! Med en snorig katt och en snorig matte är det hur bra som helst att alltid ha den framme. Jag är så trött på näsdukspaket som alltid ligger och skräpar här hemma. Det är ju så knepigt att få ut dem också. När min katt börjar snora måste jag vara där på två röda med papper, annars är det snor i hela lägenheten snart. Det kanske låter konstigt =) men min katt har kattsnuva och är alltid snuvig. Stackarn.
Den här LO's är inspirerad av en lo som var med i förra numret av Scrapbooking etc. där man med hjälp av olika nyanser och mönster av papper bygger upp ett landskap. Sen ritade jag ett träd med röda knappar i kronan. Jag satte fast vita puffiga moln av tyll och målade chipboard-blommor så att de matchade titeln. På bilden har jag "lånat" =) min väns dotter och lo'n handlar om min längtan till egna barn. Jag har tänkt att skriva journaling om det, men har inte kommit på nåt bra än. När det kommer så kommer det och då tänkte jag skriva rakt över stammen på trädet.

1 kommentar:

fialoppan sa...

Tack för din fina kommentar hos mig!
Vilka fina alster du gjort!