måndag 2 februari 2009

ont, ont, ont

Idag har jag vart hos doktorn (äntligen) för magen och tog prover som jag hatar. De fann blod i urinen vilket kan betyda att det har med njurarna att göra. Läkaren skulle höra av sig om ett par dagar med resultatet från labbet. Kanske verkar konstigt men jag är lättad över att de hittat någon möjlig anledning till varför jag har så ont. Jag har gått med magont från och till i över ett och ett halvt år utan att läkarna kunnat säga varför. Igår och idag har jag haft sådana smärtor att jag bara ligger i sängen. Det är så frustrerande att inte kunna gå till skolan!

Nu när jag är hemma uppmuntrar jag mig själv med lite scrapsidor och filmer på youtube. Tycker verkligen att det är kul att se hur olika tänker och resonerar. Får massor med inspiration. Just nu är mina favoritsaker att titta på hur olika har löst förvaring av scrappsaker. (haha låter ju såå sjukt att tycka att det är kul!) Student som jag är har jag en liten lägenhet och farvaring är a och o så att det inte slutar i kaos. Tänkte visa lite bilder på hur jag löst olika typer av scrap-förvaring, men jag är inte helt klar än så jag väntar lite med det.

Här är en LO som jag gjorde för ett tag sen. I titeln står det: "love yourself". Jag har skrivit en journaling som är dold bakom fotot (det gröna som sticker upp). Där står det om att denna bilden på mig själv var en av mina favoriter, annar hade jag svårt att tycka om mig själv på kort. Jag fick aldrig lära mig att älska sig själv utan att man skulle älska andra först. Båda är viktiga, men det är svårt att älska andra om man inte kan älska sig själv först.
Man kan säga att det är en LO till mig själv som barn, fast tjugo år försent. Men bättre sent än aldrig säger man väl?

2 kommentarer:

JennieJ sa...

Vilken härlig LO! Du är så duktig! "det är svårt att älska andra om man inte kan älska sig själv först"..visa ord! problem med magen är nog det vidrigaste som finns.. som en huvudvärk, man kan inte tänka på ngt annat, kan inte ens föreställa mig hur frustrerande det måste vara att inte veta vad som är problemet..Krya på dig!

LenaS sa...

hejsan!
Som svar på din fråga om erbjudandet från Grodans bara gällde nya kunder och ja det är det men Lucienne kommer att ha en utlottning för befintliga kunder lite senare.
ha en bra dag!
Kramis/LenaS