tisdag 5 maj 2009

Vinst =)

Vilken rolig överasknig som väntade när jag satte mig vid datorn idag!!! Jag har vunnit Magdas tävling där man skulle inspireras av ett lapptäcke. Lo'n som jag vann med är ett par inlägg ner; Blå sommar. Så underbart att vinna när man är på kasst humör!! Nu är jag glad och ska sätta mig vid scrapbordet!! Tjohoo!

Kan passa på att visa en lo som jag gjorde till Northen light scrappers månadstävling. Det föreställer en person som betytt väldigt mycket för mig och det är det första kortet på honom som jag scrappar. Älskar den här bilden på honom =) Han är så ärligt glad! Titeln "en konstig filur" är väldigt personlig och anspelar på en barnbok med samma namn. Boken handlar om ett gäng pingviner och en av pingvinerna som är lite annorlunda. Den slutar med att den "konstiga filuren" räddar de andra pinvingerna från pingvinjägarna. Jag älskar barnböcker och den här boken är underbar! Grabben på bilden älskar också berättelsen och fick den läst för sig av sin pappa många gånger.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Å snygg LO du vunnit med, inte konstigt alls att du vann:-)
/Wildärtan

Linnea sa...

Åh! Jag har ägnat så mycket tid när jag letat efter namnet på denna bok! Nu vet jag att den heter en konstig filur, så då kan jag förhoppningsvis hitta den i en välsorterad bokhandel. Vad glad jag blev! Kram Linnea

Teres sa...

Hej! Jag har också letat så länge efter den här underbara boken och dess titel. Minns de roliga ramsorna som rinnande vatten än idag, och vill så gärna få tag på boken. Hittade du en bokhandel där den finns att köpa?
Kram / Teres