söndag 3 maj 2009

scrapblock

Åhhh!! jag som inte trodde att jag skulle få nån scrapblock nån gång har nu fått en =( Trots en massa härliga bilder framkallade och en massa nya fina scrapsaker finner jag inte riktigt ro till att sätta mig ner och scrappa. Tror det har mer med oron i själen än själva scrappandet. Kan inte titta på tv eller läsa heller. Idag ska jag ta ett seriöst försök att sätta mig ner. För jag vet att när jag väl kommer igång så är det så skönt!!

Jag kan iallafall visa ett alster från förra veckan då jag scrappade en del. Den här är till scraphusets skisstävling. Blommorna är från second-hand. I blommorna är det brads som jag har pimpat upp med glitter. Biljetterna har jag chalkat så de blev mer gula så det skulle matcha med det andra gula i lo'n. Dold journaling bakom fotot. Papprena är en blandad kompott av lite allt möjligt. Fågeln är en thickers med en vinge från ett halvt hjärta (rub on).
Nu hoppas jag att den här blocken är över snart så att jag kan scrappa senare idag!

2 kommentarer:

Örnen sa...

Vilken härlig LisebergLO!! Jag gillar verkligen hur du har fått till de klassiska Lisebergsfärgerna utan att det ser "ditkrystat" ut. (om du förstår vad jag menar :-D)

Miss Goldie sa...

Vilken härligt färgglad LO! Jätteläcker!