onsdag 13 januari 2010

urinvägsinfektion...

Blä! Kom precis hem från läkaren och jag har f o r t f a r a n d e urinvägsinfektion! Haft det över en månad nu och ska snart påbörja min tredje kur med medicin. Hoppas att den biter så jag blir av med skiten snart! Hoppas att det har med infektionen att göra, att jag har sovit i fjorton timmar i sträck plus sovit middag! Om inte är det ju helt sjukt!

Här är det slask och trist så då längtar man tillbaks till såna här dagar:

Bilderna är från midsommarafton förra året som var så där idyllisk som man önskar att alla högtider var. Med midsommarstång och tipsrunda! Längtar tills det blir lite vår och körsbärsträden blommar här i Malmö.

1 kommentar:

Articsisters sa...

Tar mig en tur via ”min bloggrunda” sida. Om du tycker det är olämpligt så plocka bort min kommentar. Det är så farligt att surfa runt för jag måste titta på det du gjort sedan sist.

Tips; ta en tesked askorbinsyra (som man köper i kryddhyllan.) varje kväll så blir du så sur att inga bakterier fäster.

Jag vill bara berätta att vi har rea på Articsisters stämplar i helgen så vi får rum med de nya som kommer in. Vi öppnar upp med 50 % rabatt. Ett perfekt tillfälle att fynda fina textstämplar inför tillverkningen av Alla hjärtansdagkorten. Vi har REA från fredag den 14 januari till söndag den 17 januari.

Välkommen in
Lisbet
Articsisters