fredag 15 januari 2010

Längtar till sommaren

Åh, är så jäkla irriterad idag. Jag sökte en lägenhet och låg etta fram tills att den avpublicerades. Så jag tänkte ju såklart att den var min. Jättebra läge med fin innergård och allt. Men så kollade jag idag och då hade jag halkat ner till en 6:e plats. Och den som ligger etta har stått i kö bra mycket kortare än jag. Skumt tyckte jag och ringde fastighetsbolaget. Då har de som redan bor i deras bolag företräde, vilket jag visste. Men tråkigt att köändringen inte kunde komma automatiskt så att jag slapp bli så besviken. Hade verkligen ställt in mig på att flytta... Har väl fortfarande en viss chans, men den är ju inte så stor.

Kan i allafall glädja mig åt att jag har fått ett vikariat på en förskola. Det är faktiskt helt perfekt. Måndagar och tisdagar, halva dagar. Så skolan blir inte lidande. Och förhoppningsvis kan jag få fler dagar. Och så har jag världens finaste pojkvän som jag borde säga varje dag hur tacksam jag är över.


Jag fortsätter fylla bloggen med sommarminnen! =) Det är ett tjockt grått täcke utanför mitt fönster och det finns inte tillstymmelse för en liten solglimt. Lo'n är gjord till Magdas där man skulle använda stämplar i bakgrunden. Jag har gått loss med stämplar och embossing och gjort en sirlig svart ram runt kortet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken härlig bild, och du har gjort en jättefin layout också! Supersnyggt med ramen och det rivna runt! Tack för ditt bidrag!!
/Annika - Magdas