torsdag 4 juni 2009

Livets goda

Yes! Kom in på den sommarkursen som jag valt som förstaval!! -Naturfoto och digital bildbehandling!! Plus att jag kom in på mitt andra val: design och konsumtion. Har bestämt mig för att läsa båda! Den ena är på 7,5 och den andra på 15 hp så det ska nog gå vägen. Pratade med csn och jag behövde bara klara 15,så då är det ju definitivt lugnt. Fick även reda igår på att jag klarade matte II. Ingen bra kurs så det är ganska skönt att den var över. Känns alltid extra skönt att klara något som man inte tyckte om jättemycket.Hade faktiskt inte pluggat någonting om jag ska vara ärlig. En slapp kurs med andra ord. Och det uppskattas inte. Bli helt förslappad hela jag!

Jag tror att det här kommer att bli en bra sommar. Jag hoppas det i alla fall. Av personliga skäl är sommaren ganska jobbig. Speciellt så här innan sommaren. Det är inte så att det kommer att hända något jobbigt. Men min kropp och hela mitt psyke är inställd på att det kommer att bli jobbigt. Det går på automatik. Så just nu mår jag inte jättebra, även om jag borde det. Men som sagt jag tror ändå att det kommer att bli en bra sommar.

När man är sju år är det här livets goda (och ibland när man är 23 också) =)

Jag fattar inte varför den ärså suddig, den är inte det när jag kollar i bildbehandlingprogrammet. Den är i alla fall gjord till en tävling hos Scrappakalja.

1 kommentar:

Sofias blogg sa...

så lisebergig känsla du har fått fram i LO'n!:) Så kul att vi ses snart, hoppas vi kommer ha tid till lite scrap någon dag också? hur länge stannar du? jag slår en pling imorgon så jag kan ju faktiskt prata med dig då... är lite snurrig..:)