måndag 29 juni 2009

Bidrag till Svensk scrapbookings CC

Hej!! Ja, jag är medveten om att det var ett bra tag sen, men skyller på att jag inte haft min dator hos mig. Har saknat den så mycket =) Men nu ska vi aldrig skiljas åt!

I helgen har jag varvat Svensk scrapbookings CC med sol (och till och med bad) och plugg. Det sistnämda måste det bli mer av! Sex bidrag har det blivit till CC'n plus en bingobricka och en skiss som jag faktiskt vann med!!!
Först ut kör vi lo'n som jag gjorde till min egna skiss. På bilden sitter jag med min docka. Det här fotot satt på mitt dagis när jag ar liten. Och jag har inte sett bilden sen dess. Men för ett tag sen gick jag igenom gamla negativ och hittade den här som jag framkallade. Det är verkligen en speciell bild för mig. Jag är glad somen solstråle siitandes med min docka sara, i min favoritkjol =)Den här lo'n är gjord efter Mickes skiss och handlar om min morbrors påskbakelser.

Den här är gjord efter Ankis skiss. Den här var verkligen rolig att göra. En massa pearlmaker och blandade blommor. De vita bladen är från ett keso-lock och sen målat vitt med akrylfärg, me like! Som ni ser ääälskar jag verkligen bandet med de gröna bladen! Bästa köpet!!
Den här om mig själv är gjord efter Jenny/e.j.ms skiss. Är rätt nöjd med den. Den handlar omatt jag snart (22 Juli) fyller 24. Fyndig som jag är =) satte jag klockan ( som jag fick i mitt fantastiska vinstpaket från magdas) på 24. En massa pearlmaker här också. Världens bästa pryl??

Här kommer en lo om min lilla Sigge. Den är gjord efter Heddas skiss. Temat var lime, något som jag lyckades lite halvt med =) Gardinerna bakom Sigrid är i alla fall lime så det skriker om det. Och de älskade bladbanden.
Här har vi värdeln bästa Tuva i full fart att öppna paket (eller ja, få paket i alla fall). Lo'n är gjord efter Jejjas skiss, fast det är Hedda som har ritat den.

3 kommentarer:

malwa sa...

Det var många fina alster i ett inlägg! :)

Jag gillar att du har bytt ut en bokstav här och där i titlarna mot ett annat typsnitt. Det måste jag lägga på minnet... ;)

LillBlomman sa...

Oj, oj vad månnga du hann med och alla är jättefina!

Lily sa...

Oj oj oj, så mycket snyggt! Tack för inspirationen!