onsdag 11 mars 2009

underbar helg

ja, jag vet att jag är lite sen med mina uppdateringar, är ju roligare att scrappa =) I helgen var det i alla fall dags för den efterlängtade mässan! puh! en massa bra shopping med TREVLIGT sällskap =) och sen scrap på kvällen! en riktig heldag. till min stora fasa har redan den dåliga (för oss) dollarkursen visat sig i scrapvärlden. plötsligt var allt mycket dyrare! hur ska det gå för mig och min redan febriga ekonomi??? har ju dragit in på det mesta redan för att kunna scrappa.

Har dragit på mig en förkylning under min gbg-helg, men det verkar inte bli så farligt. ingen feber eller så, utan det är mest halsen som är drabbad.

i måndags träffade jag min kusin och mitt underbara kusinbarn. Här har jag scrappat en lo om henne och hennes första jul. försöker ändra min stil lite, tröttnade på det jag gjorde innan. och blev så inspirerad av fialoppans stil! en av de bästa scrappare jag vet! den undre går i samma stil och jag gillar veriligen kombinationen; vit, blå, röd! enda nackdelen är att vit cardstock är så svår att fota!
2 kommentarer:

Sofias blogg sa...

myckey fint min vän!! Och ja det var en underbar helg!!:)

fialoppan sa...

Nämen ååå vad fint du skrivit, blir alldeles tårögd! Tusen tack!
Helt underbara layouter, den översta blev JAG superinspirerad av! Kram!