torsdag 19 mars 2009

bidrag till scrappers cc

Scrappers har annordnat en underbar cc som sträcker sig under en hel vecka. Förra helgen hade jag terapi-scrapp och hann med många bidrag!! Det var verkligen kul att få sätta tänderna i en cc och scrappa en hel dag. Här är de bidrag jag gjorde i helgen:Det här pappret har jag haft från min första scrap-tid och har tröttnat och lagt undan hela den serien, men nu plötsligt kändes det helt rätt igen =) ekonomiskt och bra!! Blommorna är från second-hand och jag älskar dom verkligen! så kraftig orange färg. Knapparna är nog från mammas knapplåda. Jag har använt mig av en textstämpel som jag köpte på scrapmässan i gbg. Det står "enjoy the day" på den. är inte så mycket för stämplar annars, men den här gillade jag verkligen. texten är skriven med dymo.

Två små påskkärringar (långt ord=) och mina k och r är nu slut på mitt fina alfabet) Även här är det blommor från second-hand, alltså sånna som har suttit på ljusmanchetter. det prickiga bandet älskar jag! köpte det på scrapmässan också! passade perfekt till ett påsktema! biljetterna kommer från tim holtz och papprerna är en salig blandning. ett par från bg.


Gillar egentligen inte monokromiska alster, tycker att det blir för platt. men när jag kom på idén med att scrappa en studentbild helt i vitt fick jag en liten kick. vilken utmaning!
Det här är första gången som jag scrappar om min farmor. jag minns henne inte alls, hon dog när jag var mellan ett och två. men jag har fått höra berättat en massa om henne ich farfar kommer jag ihåg lite, lite av. den här bilden är säkert tagen redan på sjuttiotalet och jag tycjer att den är så vacker. på den här ville jag verkligen låta blommor flöda, då hon står i naturen, men ändå hålla den ganska stilren för jag ville låta fotografiet tala för sig själv.

2 kommentarer:

Kickans_blogg sa...

Så många fina bidrag du gjort!! :0)
Älskar den våriga designen du har på bloggen!!
Kramen Kicki

Ulle sa...

Så många fina LOer! Gillar färgkombinationen på den första ...