tisdag 4 november 2008

wow vilket flyt jag har =)

Jag har ju värsta flytet nu!! Jag vann nettantrollets tävling också! =) Lo'n är den längre ner på sidan i rosa, vitt och svart, med överskriften Närhet. Jag blev faktiskt riktigt nöjd med den LO'n. För att fira lite lägger jag upp ett par LO's som jag gjorde i helgen till Stellas Cyber Crop.

Lo'n handlar om min små söta kusener. Fast de är vuxna nu, fast lika söta =) åh vad jag längtar till jul när vi samlas allihopa!! Det är en helt fantastisk bild som min morbror har tagit, men syskonbandet som de har på bilden är minst lika starkt idag. LO'n är gjord till "skissen" på cyber cropet.


Nästa är en Lo där man skulle ta en sak av tre olika Lo's. Överskriften "Lycka är...en tappad framtand" är från min tid som körsångare =) Jag var fem år och var med i kyrkans kör. Där sjöng vi en låt som hette just "Lycka är..." I låten fick varje barn sjunga en rad solo. Min bästa kompis fick raden "lycka är... enn tappad framtand". Om det är någon som känner igen det här så hör gärna av er =) vi var ju rätt många barn som deltog!

3 kommentarer:

scrappermimi sa...

Great LO's! I just love all the hand cutting in the first and the cool painting effect with bubble wrap looks great on the other! Nice pictures too!

rebecka/bleckvard sa...

GRATTIS till vinsten! lo´n du har gjort dit är helt fantastiskt snygg :D jag har sett den jätte många gånger och tyckt att den ska vinna men inte vetat vems det är! :) grymt snygg iallafall :D
Och söta lo´s du har gjort om syskonkärlek och tänder ;)
www.bleckvardsscrap.bloggagratis.se

Lisbet sa...

Hej!

Vill bara tala om att nu har jag lagt in dig på:
www.minbloggrunda.blogspot.com.

Titta gärna in på min andra blog:
www.articssters.blogspot.com