fredag 7 november 2008

PUH!!!

Äntligen har jag lämnat in tre examinationer idag! Känner migh så stolt över att jag hann! Har ju vart sjuk i två veckor så det blev till att skriva in i det sista. Men nu är de inne. Knappast mina bästa examinationer, men just nu kan jag inte göra något mer åt det =) Så idag gick jag och min akompisar och lunchade och bara slappnade av för första gången på länge. Åkte och köpte lite scrapsaker också, tyckte att jag förtjänade det. Så det har i alla fall blivit en LO ikväll.

Här kommer lite fler LO's till Stellas CC. På den här skulle man scrappa om sitt husdjur. I mitt fall fick det bli min lilla busunge till katt jag har =) och hennes absolut favoritintresse utomhus; klättra i träd! Stackarn nu får hon inte vara lös ute eftersom hon löper. Vill ju inte ha några kattbebisar. Snart ska hon få bli kastrerad.

Den här (gud vad sned den är ser jag nu, är den ju inte på riktigt) Är helt gjort i endast svart och vitt. Tyckte att det var svårt att få till, jag hade inte så många svartvita papper så jag fick jobba mer med dekorationerna. Fotona är tagna från min balkong en dimmig dag. Jag ser hela Malmö från min balkong (när det är klart väder) =)

2 kommentarer:

lillis70 sa...

Härligt i dimmorna på sjättevåningen! Snygg LO.
Tycker också om din LO med katten, den är glad.

Karina sa...

Hej! Du frågade om det var svårt och distressa. Det är jätte lätt. Jag köpte Tim Holzt DistressInk "vintage photo" på Panduro och sen var det bara att sätta igång och kladda riva skrynkla våta under kranen och låta torka. Dynorna finns i många olika färger men jag har bara denna färg. Jag har distressat allt snart, provat att kladda ner många olika material. En liten varning dock!!! Efter jag köpt min dyna så har jag sett dem på ett par olika ställen och dom är minst 20 kr dyrare på Panduro. Ha en bra vecka Kramar Karina