fredag 17 oktober 2008

sjuk =(

Är sjuk både idag och igår. Känns som att det håller i sig också. Jag är för dålig att både scrappa och gå utanför dörren =( Det enda jag kan roa mig med är att kolla in allt underbart på magdas. Har just gjort en beställning på grodans med mitt presentkort (!) plus lite till...så vet inte om jag ska rusa iväg för fort med nya beställningar meeen.....får se hur lång tid jag kan hålla mig =)

Här är en LO som jag gjorde till Nettantrollet. Man skulle spela bingo och välja en rad med fyra saker som skulle vara med på LO'n. Jättekul för då får man välja lite själv, men ändå hålla sig till vissa regler.
Är nöjd med den. Vilket var mycket viktigt att jag skulle bli (så den tog ett tag att göra) för att bilden har jag tagit själv och framkallat själv. Alla som gjort det vet vilken lång och finkänslig process det är. Visst, jag har kvar negativet, men det är själva kopieringsprocessen i mörkrummet som tar tid. Fast det är grymt kul också! Bilden betydel i alla fall mycket för mig och jag minns precis när jag tog den och var och vad somhände efter det...för ca tre år sedan. I titeln står det "din närhet gör mig trygg" Jag har ingen journaling på den här LO'n, ibland är det svårt att skriva längre text än en titel. =)

6 kommentarer:

Karolina/karehed sa...

Hittade hit via Svensk scrapbooking. Kul att komma till en ny blogg med härlig inspiration. Din senaste LO är jättefin. Förstår att du ville få den bra, jobbet i mörkerrummet är inte så lätt. Min man är fotograf så jag vet hur mkt jobb det är.

Annica H sa...

Gillar verkligen den här layouten! Den är supersnygg!

Anonym sa...

Har kikat runt hos dig, kan bara säga wow vad mkt fint! =)
Välkommen & hälsa på hos mig! =)

Ha det bäst, kram

Pia sa...

ÅHH vilken fin LO...
Underbar!
Kramis Pia

Anonym sa...

Hej!
Jag fann din sida på forumet hos Grodans. Så fina LO du har åstakommit.
Det var kul att se och din blogsida är så läcker.

Anneth sa...

Jag gillar verkligen dina layouter, ditt sätt att scrappa! Kommer lägga din blogg i mappen med "Inspirationsbloggar"... :-)