torsdag 26 september 2013

Höst

Nu är den vackra hösten definitivt här i Göteborg. Träden  är i alla höstfärger och luften är klar. Jag har börjat provjobba 25 % efter min utbrändhet och trivs jättebra! Enda nackdelen är att det tar lång tid att åka, en timme per väg. Vilket blir lika mycket som jag är på jobbet, men man kan väl inte få allt antar jag =)

Lite scrappat hinner jag med som tur är! En liten butik har en tävling där man ska scrappa med sommarfotografier från sommaren som gått. Jag valde en bild ifrån början av sommaren på en av våra fisketurer vid Lilleby. Fantastiskt att ha så nära till havet att man bara kan åka iväg efter fästmannens (yes! är nu mera förlovad) jobb och fiska i ett par timmar i havet! Vi kan inte mycket om havsfiske, men för mig är det stora att bara komma ut i naturen.Lillblomman har som vanligt en ny skiss att skapa efter! Valde sommarbilder här med från en fin sommardag med smultron på strå =)3 kommentarer:

Hanna-Marie sa...

vad kul att du ville vara med och tävla, den 4 oktober avslöjas vinnaren i bloggen :-)

Ulrika aka LillBlomman sa...

Jättevacker layout och så har du använt mina favoritblommor från Prima ;) Tack för att du ville vara med! Kram!

Linda LW | Zorcie sa...

Vilka härliga tolkningar av utmaningarna! Gillar verkligen vad du gjort med washitejpen på den övre (för visst är det väl tejp?)