tisdag 31 maj 2011

Lift av favoritscrappare

ScrappaLoss har en utmaning där man ska lifta en av mina absoluta favoritscrappare nämligen Ingvild Bolme. Jag har tagit fasta på upplägget (men vänt det ett halvt varv), textbakgrunden (jag har gjort små moln med handskriven journaling), olika typsnitt i titeln, mist, ramen runt loayouten, samt försökt fånga små detaljer runt om på hela sidan.

Det var riktigt kul att scrappa denna och den flöt på av sig själv. Den betyder mycket för mig då bilden är på min pojkvän för fem år sedan. Låten som jag refererar till är Bob Dylan You belong to me. En låt som har jag har ett speciellt band till. =)



Bara jag

Jag har gjort en lo som handlar om mig. Jag har gått lös med min Slice och testat olika idéer. Denna är gjort till Scrappaloss månadstävling där man skulle scrappa i Vintagestil med vingar som twist. Älskar att ha fjärilar på mina layouter så de fick bli mina "vingar". =)

måndag 16 maj 2011

Till Stellas.nu

Jag har gjort en vårig layout om en vårfin liten grabb med helt underbara papper och dekorationer från Prima till Stellas.nu Maj-tävling. Den här sidan gjorde verkligen sig själv och var rikigt kul att sätta ihop!

Idag har jag bestämt mig för en ledig dag, och snart sätter jag mig nog igen vid scrapbordet. Fick hem den här Prima-serien och jag verkligen älskar den! Har redan gjort ännu en Lo som jag visar lite senare. Och det finns massa kvar att leka med! Tror även att jag tar mig en liten tripp till Designat. De hade bra priser på MS-stansar denna vecka.

söndag 8 maj 2011

Award + färgutmaning

Jag fick en award från MezzaNotte där man skulle skriva åtta nya saker om sig själv och sen ge den till åtta bloggare som man vill veta mer om.













Lite fakta om mig just nu:

-Älskar godis (och allt annat som är sött)

-Har världens coolaste katt - Sigrid

-Kan alla replikerna i tv-serien Vänner

-Är en Harry Potter-nörd

-Älskar rosa (även om det är en lite småtöntig färg) =)

-Ska vid 25 års ålder åka på mitt livs första festival på Knarrholmen

-Mitt favoritmärke inom scrapbooking är Prima

-Älskar att gå på loppis

De scrappare som jag vill veta mer om är:

































Jag har även scrappat ett bidrag till Månadens utmaning. Det var en färgutmaning och jag valde den översta vågräta raden med pastellfärger.

onsdag 4 maj 2011

Ett barn

Jag har gjort en lo till Scrapgalens Maj-utmaning. Jag har scrappat en dikt som betydde mycket för mig när jag var liten: barn...

Ett barn som kritiseras - lär sig fördöma
Ett barn som får stryk - lär sig att slåss
Ett barn som hånas - lär sig blyghet
Ett barn som utsätts för ironi - får dåligt samvete
Men...
Ett barn som får uppmuntran - lär sig förtroende
Ett barn som möts med tolerans - lär sig tålamod
Ett barn som får beröm - lär sig uppskatta
Ett barn som får uppleva rent spel - lär sig rättvisa
Ett barn som känner vänskap - lär sig vänlighet
Ett barn som får uppleva trygghet - lär sig tilltro
Ett barn som blir omtyckt och kramat - lär sig känna kärlek i världen

Av: Dorothy Law Holte